XS
SM
MD
LG
29.10.2019 Administrator DC

Sloga vjeruje u bolje sutra!

Foto:Mondo.ba

Na adresu našeg potala stiglo je saopštenje Sloge iz Gornjeg Crnjelova. Poznato je da je njihova prva ekipa napustila ove sezone takmičenje u Prvoj fudbalskoj ligi Republike Srpske, a u saopštenju stoji:

Velika medijska pompa ispratila je naše napuštanje Prve lige Republike Srpske. Opšti je utisak da je naš potez, na koji smo bukvalno bili primorani, naišao na veliku podršku javnog mnjenja. Nismo mi ponosni na to što smo odustali. Jednostavno smo bili prinuđeni na tako nešto.Žrtvovali smo sebe i svojih 6 godina ljubavi i ogromnih finansijskih ulaganja našeg predsjednika Krbanjevića za neko bolje sutra.I dalje se nadamo da takvo sutra dolazi.
Još uvijek nije došlo, svi zajedno smo svjedoci toga, ali se nadamo da ćemo mi biti makar mala iskra koja će da zapali veliku buktinju.

Zaslužuju ljubitelji fudbala širom Republike Srpske da gledaju utakmice u kojima pobjednik nije unaprijed poznat. Svi želimo da sport bude nešto najčistije u našem društvu i da on bude utočište u kome će se naša djeca pravilno razvijati i odrastati u dobre ljude. Za sada to nije.Nismo mi napustili takmičenje iz hira.Nemate pojma koliko je za nas to bio bolan potez i koliko snage je trebalo za to.

Kroz naš projekat 'Sloge 2', mi želimo i sebi i našem fudbalu dati novu šansu.Krenuli smo u drugi krug i sjajno nam ide za sada.Ostali su u klubu neki momci koji svojim kvalitetom zaslužuju mnogo više, ali su ostali odani ovoj našoj priči.

I dalje mi funkcionišemo na isti način kao i do sada, samo što smo trenutno u nižem rangu. Uprava, treneri i igrači dišu kao jedan.
Za dvije godine, preskočili smo dva ranga i na dobrom putu smo da to uradimo i ove godine. Ponovo je vizija predsjednika Krbanjevića bila dva koraka ispred ostalih.Želimo ponovo doći tamo gdje smo stali i, nadamo se u mnogo boljim i poštenijim uslovima, nastaviti dalje.

U tom periodu imamo ambiciju poraditi na infrastrukturi i zajedno sa brojnim ljudima koji su zainteresovani da nam pomognu, buduća prvenstva igrati na svom novom stadionu u Crnjelovu.To je nešto što želimo ostaviti budućim pokoljenjima na dar.

Za dvije i po godine se ponovo vidimo u Prvoj ligi Republike Srpske, nadamo se u mnogo drugačijim i poštenijim okolnostima, piše u saopštenju FK Sloga Gornje Crnjelovo.


Borac 2 : 0 Rudar Prijedor
Podrinje 3 : 3 Kozara
Sloga 5 : 1 Željezničar Sport team
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Borac 32 25 5 2 80
2 Sloga 32 18 6 8 60
3 Željezničar Sport team 32 16 3 13 51
4 Rudar Prijedor 32 13 8 11 47
5 Kozara 32 12 9 11 45
6 Podrinje 32 9 6 17 33