XS
SM
MD
LG

KRG Allegro okuplja elitu u Banjaluci

Jedan od najprestižnijih i najproduktivnijih klubova, kada je ritmička gimnastika u pitanju, na teritoriji nekadašnje Jugoslavije – KRG Alegro iz Banjaluke, domaćin je spektakularnog tradicionalnog takmičenja koje će danas u gradu na Vrbasu okupiti elitu ovog sporta, ali ujedno i struku koja brine i mladim djevojčicama. Možda će jednog dana, iz sve ove priče, da nikne nova Nađa Komeneči, a do tada treba da se trenira, radi, vjeruje i takmiči…
Vlada Republike Srpske je stala iz ovog takmičenja na spontan način, prepoznavši vrijednosti koje tek trebaju da se dokažu u našem društvu i pokažu pravi put ovog društva opterećenog, ko zna čim. 
U saopštenju Kluba Ritmičke Gimnastike Allegro koje je potpisala Branka Šeranić, predsjednik Organizacionog odbora takmičenja piše: 

Klub ritmičke gimnastike Alegro Banja Luka organizuje međunarodno takmičenje u ritmičkoj gimnastici 5. Banja Luka OPEN, koji će se održati u subotu 2.11.2019. godine sa početkom u 13:00 časova u Univerzitetskoj dvorani Univerziteta u Banjoj Luci.

Ove godine dolazak su potvrdile takmičarke iz Italije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine i očekujemo dolazak oko 250 djevojčica i trenerica, koje će se takmičiti u indivdualnom i grupnom programu.

Obraćam Vam se ispred Organizacionog odbora sa Pozivom da svojim prisustvom uveličate naš turnir i da ga svečano zajedno otvorimo.

U iščekivanju pozitivnog odgovora, sportski Vas pozdravlja Klub ritmičke gimnastike Alegro!

Dobrodošli u dvoranu Kampusa od devet časova ujutro, pa nadalje, da se družimo sa banjalučkom budućnošću. Subora, 2. novembra Ljeta Gospodnjeg 2019.