XS
SM
MD
LG

Boško Simić u Vražićima

Iskusni čuvar mreže, Boško Simić u nastavku sezone će nositi dres člana Prve Kantonalne lige Tuzlanskog kantona, ekipe Vrazića 92. Tridesetjednogodišnji Simić stigao je iz ekipe Gredica u kojoj je igrao prethodnu polusezonu. 

U karijeri je još nastupao za Jugović Brčko, Mladost Sandiće, Sveti Jovan Donji Brezik, Slijepčeviće Brčko i Lokomotivu Brčko, a aktivno se bavio i futsalom, gdje je nosio tri godine dres KMF Belog Anđela. 

- Uprava kluba me pozvala da se priključim ekipi Vrazića i rado sam prihvatio njihov poziv, te bih želio ovom prilikom da im se zahvalim. Prvi utisci su odlični, dobri uslovi za rad i nadam se da ću opravdati očekivanja stručnog štaba i uprave kluba. Sa većinom saigrača se poznajem od ranije tako da manje više znamo se svi dobro i spremni smo za izazove koji nas očekuju u nastavku prvenstva, istakao je Boško Simić.

Vražići 92 trenutno zauzimaju na polusezoni sedmo mjesto sa 25 osvojenih bodova. Ostvarili su osam pobjeda, odigrali jednom neriješeno i upisali osam poraza. 

Boško Simić