XS
SM
MD
LG

Mateo Rodin ne zaboravlja Izviđač i Ljubuški

Mateo Rodin

Da se ne zaboravlja klub koji mu je bio odskočna daska u sportskoj karijeri pokazao je  Mateo Rodin. Rodina je korona kriza zatekla u francuskom rukometnom klubu Nansiju u a kojem je više od dva zadnja mjeseca, praktično, proveo u kućnom karantinu.

No, čim se je situacija popravila i mjere se ublažile, Mateo se vratio kući u Ljubuški. Ovih dana posjetio je matični klub, RK Izviđač i pokazao, još jednom, da ima veliko srce, klubu je donirao vrijednu količinu rukometnog ljepila, rolera i proteina. Ova hvale vrijedna donacija, dobro će doći klubu, a naročito u ovim teškim trenucima izazvanim korona virusom.

”Zahvaljujemo našem Mateu na vrijednoj donaciji, a naročito na emociji koju ima prema našem klubu”, stoji na službenoj FB stranici  RK Izviđač Ljubuški.  Inače, Mateo je nakon  četiri provede godine u našem klubu, s kojim je osvojio dvije titule prvaka i dva druga mjesta u prvenstvu BiH, karijeru nastavio u francuskom Nansiju.U Nansiju se odlično snašao, igrao zapaženu ulogu s punom minutažom, osim kad su ga stizale povrede''.

Međutim, želeći napraviti novi iskorak u svojoj karijeri, povremeni bh. rukometni reprezentativac je poslije dvije sezone u francuskom klubu potpisao ugovor na dvije godine s Nekseom iz Našica