XS
SM
MD
LG

Morava ''plitka'' za ''grafose''

Foto: facebook.com/FKGRAFICAR1922

Promena na kormilu RFK Grafičara, bar na prvi pogled kao da je urodila plodom, i novi trener Radomir Koković se sa momcima iz Čačka vratio kući pevajući. Nisu ’’ljubičasti’’ bili ubeđeni da će doći do bodova protiv preporođenih Čačana, pogotovu posle dva vezana poraza i gubitka samopouzdanja. Gledajući na tabelu, Čačani su zahvaljujući poslednjim rezultatima značajno napredovali i nalazili su se ispred ’’ljubičastih’’. Utiske sa derbija prenosi nam Kokvić u nekoliko rečenica.

- Prezadovoljan sam kako smo odigrali, odnosom igrača  prema postavljenim zadacima, pogotovu što smo zajedno odradili tek tri treninga. Imali smo odličan tajming, svih 90 minuta delovali smo ozbiljno kao tim i to me posebno raduje. Odigrali smo otvoreno, bez kalkulacija i u prvom poluvremenu propustili nekoliko izglednih prilika. Ovo nam je bila prva utakmica i svesan sam da će trebati igračima vremena da prihvate moje zahteve i model igre -naglašava Koković.

- Uprkos porazu Borac1926 je na vas ostavio povoljan utisak. - Borac1926 gaji jedan specifičan sistem igre, i teško ih je pratiti. Odličan su sastav, dobro selektiran, koji zna šta hoće, naročito su opsani na svom terenu - nije štedeo pohvale na račun domačina. Gol odluke postigao je iz Babić iz uvežbane akcije, na asistenciju Cvetkovića. Pobeda će "grafosima" mnogo značiti na samopouzdanju i nova tri boda su ekipu pomerili ka gornjem delu tabele.

Narednoi rival biće uzdrmani tim Zemuna koji je u Gornjoj varoši ubedljivo poražen od Sremskomitrovčana. Sigurni smo da ih momci trenera Kokovića neće potceniti i da će zaigrati na istom nivou kao i u Čačku.