XS
SM
MD
LG

Razišli se OFK Žarkovo i trener Milan Kuljić

Milan Kuljić, OFK Žarkovo - foto: Zoran Lazarević

Od juče Milan Kuljić više nije trener OFK Žarkova. Čelnici žarkovačkog prvoligaša i mladi stručnjak su se sporazumno razišli i u prijateljskoj atmosferi poželi jedni durugima uspeh u budućem radu. Kuljić je u OFK Žarkovu proveo nepunih 15 meseci i za to vreme uspeo da konsoliduje tim i izbore opstanak. U protekloj  polusezoni završili su na visokoj šestoj poziciji, pa je otuda čudnije da je došlo do prekida saradnje. U izjavi za naš portal Milan Kuljić je rekao:

- Istina je da smo u oktobru prošle godine bili u nezavidnoj situaciji, u trenutkuu kada sam preuzeo tim. Primarni cilj u obe sezone bio je opstanak. Trudio sam se da se ne opterećujem rezultatima, već me je pokretala lična odgovornost prema poslu i obavezama. U kojoj meri sam uspeo u tome neka drugi procene.

Želim da se zahvalim predsedniku Pražiću na poverenju i svima ostalima u kolektivu na sjajnoj saradnji. Klubu i igračima želim puno uspeha u daljem radu i da ostvare zacrtane ciljeve. To ću takođe poželeti i sebi, sa težnjom da da nastavim sa usavršavanjem i napredovanjem kao trener - poručio je sada već bivši trener "zelenih" iz Makiške šume.