XS
SM
MD
LG

Dobar tok priprema Radnika u Antaliji

Drugi deo zimskih priprema za nastavak prvenstva ekipa Radnika realizuje u Antaliji. Put ove destinacije Surduličani su krenuli 15.januara i biće tamo do kraja meseca. U ovom periodu odigraće i tri kontrolna meča: protiv KHIMKIJA 20., DINAMOM iz Tbilisija 23. i RUKHA 27.januara.

Stručni štab superligaša iz Surdulice, predvođen strategom Slavoljubom Đorđevićem zadovoljan je uslovima i atmosferom u ekipi:
" Uslovi su nam više nego odlični, tok priprema se odvija po planiranom i što je najbitnije svi smo zdravi i jako dobro radimo. Novajlije i momci koji su na probi uklapaju se odlično, isto kao i momci iz našeg podmlatka. A što se tiče atmosfere, čista desetka" - deli utiske trener Đorđević.

Put Antalije sa ekipom Radnika jedino nije krenuo i prvi strelac Super lige Srbije, Milan Makarić, ali iz opravdanih razloga: Na poziv stručnog štaba reprezentacije priključio se državnom timu koga čine igrači super lige, za pripreme nakon kojih će uslediti američka turneja i mečevi sa Dominikanskom republikom i SAD.

www.fk-radnik.com

www.fk-radnik.com

www.fk-radnik.com