XS
SM
MD
LG

Određeni termini utakmica 20. kola Superlige Srbije

Foto: Super lige Srbije

Određeni su termini utakmica prvog kola prolećne polusezone u Linglong Superligi Srbije. Prvu prolećnu rundu otvoriće utakmica Vojvodine i TSC-a, koja će se odigrati 5. februara u Novom Sadu od 16:30 časova.

Dan kasnije na programu će biti pet mečeva, a prvi na teren će izaći fudbaleri Inđije i Čukaričkog od 13 časova na gradskom stadionu u Inđiji. Od 15 časova će početi susreti: Metalac - Radnički (Niš) podno Rudnika, fudbaleri Zlatibora će u Užicu dočekati ekipu Spartaka, dok će u Surdulici Radnik dočekati ekipu Voždovca. Dva sata kasnije fudbaleri Partizana u Humskoj će dočekati kruševački Napredak.

U nedelju 7. februara će se odigrati poslednja četiri susreta 20. kola, a prvi će na teren izaći igrači Novog Pazara i Crvene zveze u 13 časova na stadion kraj Jošanice. Od 15 časova će početi susreti: OFK Bačka - Mačva na stadionu Slavko Maletin "Vava" u Bačkoj Palanci, na Banjici će snage odmeriti fudbaleri Rada i novosadskog Proletera, dok će u Ivanjici biti odigran derbi zapadne Srbije između ekipe Javor Matisa i lučanske Mladosti.