XS
SM
MD
LG

Igor Bondžulić: Nerealno je pobediti Vojvodinu dva puta

Foto: FK Javor Matis

Javor Matisu ne ide u poslednje vreme i u prethodnih pet utakmica tri puta su poraženi, i trenutno su odmah iznad crte, sa tri boda viška ispred Rada sa kojim će odmeriti snage u petak. U osvrtu na poraz od Vojvodine u Novom Sadu, trener Igor Bondžulić kaže: 

- Nerealno je da Vojvodinu dobijemo u dva navrata. Kvalitet je bio na njihovoj strani, ušli su agresivno, i dva puta iz oduzetih lopti i kontri kaznili naše poklone. Dva gola na početku utakmice su u velikoj meri usmerili tok meča na vodrnicu domaćina. Parirali smo, ali nismo mogli da se vratimo, da smo dali bar gol, vratili bi se u igru - navodi  Bondžulić.

Vojvodina je arhivirana i u Ivanjici se okreću narednom susretu i okršaju sa Radom, direktnim konkurentom u borbi za opstanak.

- "Građevinari" su dobro organizovani, imaju stabilan igrački kadar i iskusnog trenera Milana Milanovića. Očekuje nas težak zadatak -  kaže kratko u osvrtu na narednu utakmicu. Bondžulić može da računa na sve prvotimce izuzev duže vremena povređenog Radivojevića.