XS
SM
MD
LG

Zmajevi trijumfalno u Pazaru

Foto: FK Voždovac

Velika pobeda Voždovca u Pazaru! U okviru 34. kola Super lige Srbije, Zmajevi su savladali plavo-bele sa 2:0 i upisali još jedan važan trijumf!

Ulozi su bili veliki, a domaći tim se pobrinuo za atmosferu. Sa razglasa su pre početka meča “treštale” navijačke pesme, a tribine su bile ukrašene bojama kluba i transparentima podrške Pazaru. Bez sumnje prava motivacija, kako za plavo-vele tako i za ekipu Voždovca.

Brzo su Zmajevi utišali Gradski stadion, Bogdanović je već u prvom minutu zatresao mrežu i tako upisao svog prvi gol u dresu Voždovca! Samo tri minuta kasnije, Stanisavljević je fauliran u protivničkom šesnaestercu, a Purtić je kao i protiv Čukaričkog sa bele tačke postavio, ispostaviće se, konačan rezultat - 2:0.

Strateg Zmajeva Predrag Rogan bio je vidno ponosan na svoj tim po završetku meča.

Kao što sam i najavio, detalji su odlučili. Mi smo uspeli da dođemo do ranog vođstva i zasluženo smo pobedili. Imali smo nekoliko loših intervencija u prvom poluvremenu, ali je sve ostalo bilo na mestu. Čestitam mojim momcima na disciplini i požtrvovanju. Ovo je njihova pobeda! Zahvalio bih se Pazaru na gostoprimstvu i maksimalnoj korektnosti. Nadam se da ćemo i u narednoj sezoni zajedno igrati Super ligu, jer ova dva kluba to zaslužuju”, jasan je bio gospodin Predrag Rogan.