XS
SM
MD
LG

Hrupjela vladar Trebinja

Olimpijada u malom fudbalu ima novog vladara-to je ekipa Hrupjela koja je večeras u spektakularnom finalu pobijedila Goricu sa 3:0.

Pred gotovo dvije hiljade gledalaca, tribine su bile ispunjene do psoljednjeg mjesta, iskustvo je još jednom prevagnulo nad mladošću. Hrupjela su u ranoj fazi meča golom Vica iz slobodnog udarca stekli veliku prednost ali i samopuzdanje u igri. Gorica je nekoliko puta ozbiljnije zaprijetila ali je na golu Hrupjela sigurni Dušan Berak otklonio svaku opasnost. Upravo Berak je dalekometnim putom sa gola na gol, iznenadio odbranu ekipe Gorice i povisio na 2:0.

Konačan rezultat postavlja Milojević u trenucima kada Gorica igra bez golmana i ekipi hrupjela donosi veliku radost. Najbolji igrač na turniru je fudbaler Hrupjela Milojević, najbolji strijelac je Milošević iz Gornjih Hrupjela sa devet pogodaka, titula najboljeg golmana pripala je Dušanu Beraku dok je najperspektivniji fudbaler Olimpijade David Čolović iz ekipe Gorice. U utakmici za treće mjesto uspješnija je bila ekipa Mokrih dolova koja si pobijedili Gornja Hrupjela sa 3:2.

Pobjedniku je pripao pehar,  impozantni prelazni pehar, medalje i novčana nagrada od 3.000 KM, drugoplasiranoj ekipi medalje i novčana nagrada od 1.000 KM, a trećeplasiranoj medalje i nagrada od 600 KM koje je uručio gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Izvor:hercegsport.com