XS
SM
MD
LG

Slavijin ples po notama Radovanovića

Veterani Famosa iz Vojkovića i Slavije iz Istočnog Sarajeva sastali su se danas u Vojkovićima kako bi još jednom odmjerili snage, ali i napravili kvalitetno druženje.

Još jednom su Motoristi i Sokolovima pokazali zavidan nivo fudbalskog znanja, neki u formi, neki van nje, neki sa viškom kilograma, neki potpuno 'fit', ali ipak kvalitetne lopte nije nedostajalo.

Pamtiće se kvalitetno druženje, na terenu i van njega, a negdje će ostati i upisano da je Slavija slavila sa 4:0. Iako nije davao golove, Igor Radovanović je sa pozicije na kojoj je pronašao sebe tek po završetku igračke karijere, u srcu veznog reda, razigravao svoje napadače. Đorđe Grubačić je postigao vodeći gol, Ljubiša Berjan je uduplao vodstvo, a priču je zaključio još jedan od igrača koji je igrao za oba kluba, Nemanja Knežević sa dva gola.

FAMOS - SLAVIJA 0:4 (0:1) 
SC "Vojkovići"
Sudija: Uroš Kovačević
Strijelci: Grubačić, Lj. Berjan, Knežević x2 (Slavija)

FAMOS: Perković, Ćeha, Lučić, G. Marić, Z. Marić, Vasković, Bjelica, Međo, Simović, Močević, Purković, Minić, Mičić, Tuševljak, Delić, Lubura

SLAVIJA: Dujković, Regoje, Šćepanović, Damjanović, A.Kreštalica, Đerić, R. Berjan, Lj. Berjan, Simić, Arsenijević, Radovanović, Grubačić, M. Kreštalica, Knežević