XS
SM
MD
LG

TSC za kraj prvog kruga šampionata

Samo nekoliko dana od rane eliminacije u nacionalnom Kupu, Zmajeve očekuje novi izazov, utakmica protiv ekipe TSC Bačka Topola.

Na osnovu stila igre dve ekipe, pozicija na tabeli i bodovne razlike, biće ovo utakmica koja će izazvati pažnju javnosti, ali i očekivanja navijača jer nijedan susret ne prođe bez sjajnih poteza, kvalitetnih golova i međusobnog respekta.

Nije puno vremena bilo za konsolidovanje redova posle nedopustivog rezultata u Kupu, ali šef struke Voždovca, gospodin Aleksandar Linta zna šta je potrebno za izvući se iz toga.

”Prvenstveno, na mom timu i meni je da oporavimo ekipu fizički, a potom i da je pripremimo za ono što nas očekuje protiv ekipe TSC-a. Čeka nas ni malo lak zadatak, ali na našem stadionu, gde su očekivanja najveća.”

Zmajevi i Lavovi poznati su po svom prijateljskom odnosu na društvenim mrežama i uzajmanoj podršci koja ovaj duel čini još zanimljivijim.

Utakmica kojom se zvanično završava prvi krug šampionata igra se u nedelju, poslednjeg dana oktobra, sa početkom u 17 časova uz direktan prenos na TV Arena sport 1.