XS
SM
MD
LG

Semberski derbi u Brocu, dolazi lider

FK Jedinstvo iz Broca

Najzanimljiviji susret na drugoligaškom ''Istoku'' Srpske igra se u Brocu, gdje domaće Jedinstvo u semberskom derbiju dočekuje sastav Sloge 2 iz Gornjeg Crnjelova.

Jedinstvo već duži niz godina sa dosta uspjeha nastupa među drugoligašima, dok Sloga 2 je za nekoliko godina od najnižeg stepena takmičenja stigla na sami prag elite.

Svjestan teške utakmice je Čedomir Mašanović standardni prvotimac Jedinstva, koji je jedno vrijeme branio i boje ekipe iz Gornjeg Crnjelova.

- Dolazi nam ekipa Sloge 2 koju respektujemo zbog njihovih rezultata u dosadašnjem dijelu prvenstva, a tako isto posjeduju iskusnu ekipu sa dugim rosterom igrača. Ekipu Sloge 2 poznajem jer sam tamo proveo dvije godine, a posebno bih pohvalio trenera Kapikula koji u svakom momentu zna iz ekipe da izvuče maksmimum što se vidi i po njihovim uspjesima. Mi smo ovu sedmicu dobro radili na taktici i pripremali se maksimalno za ovaj semberski derbi jer nam dolazi lider. Probaćemo sve što je u našoj moći da bodovi ostanu u Brocu – jasan je bio Mašanović.

Utakmica se igra u nedjelju u Brocu sa početkom u 14,30 časova.