XS
SM
MD
LG

Odlični rezultati T-Combat tima u Beogradu: Nikolaj Radulović počistio konkurenciju

T- Combat tim

Kikboks klub T-Kombat tim iz Istočnog Sarajeva imao je odlične rezultate na ovog vikenda održanom "Trofeju Beograda" u dvorani Ranko Žeravica na Novom Beogradu.

Tim iz Istočnog Sarajeva je imao sedam takmičara, a najviše se iskazao Nikolaj Radulović koji je radio dvije kategorije, juniorsku do 74 i 69 kilograma i u ovje uzeo zlato, te na kraju i pehar za najboljeg juniora na takmičenju.

Pavle Đurić kući nosi dva srebra i to u kategoriji mlađih kadeta point fight do 37 kilograma, te kick light do 37 kilograma. Srebro su osvojili i Obrad Gazdić, stariji kadet preko 69 kg, te stariji kadet Srđan Kapetina u kategoriji do 52 kg.

Filip Pandurević je osvojio bronzu u kategoriji juniora do 74 kg, a istim medaljama ikitili su se i David Kuzman u kategoriji juniora do 63 kilograma, te Nikolina Mijović u kategoriji juniorki do 55 kilograma.

- Zahvaljujemo se našem velikom prijatelju, Srđanu Matiću i Kikboks savezu Beograda na izvrsnoj organizaciji i radujemo se idućem turniru. Mi se od danas spremamo na državno prvenstvo BiH 21. maja, te "Trofej Istočnog Sarajeva" koje organizuje naš klub 28. maja. Potrudićemo se da budemo dobri domaćini i da našim sugrađanima pokažemo ljepotu i čari kikboksa.

Na takmičenju "Trofej Beograda" učestvovalo je oko 400 takmičara iz šest država.