XS
SM
MD
LG

Petrović i Milanović zaradili po dva ATP boda za dubl listu

Dražen Petrović TK "Olimp2000" iz Prnjavora i Dušan Milanović TK "Top spin" Bijeljina kroz tri neizvijesna meča odigrali su polufinale fjučersa u Prijedoru.

U osmini finala savladali su odličnu kombinaciju iz Srbije. Viktora Jovića i Stefana Popovića u tri neizvijesna seta prvi set poslije više preokreta naši teniseri su dobili u tajbrejku 7:6 (11:9) uz četiri spašene set lopte. Drugi set u finišu je pripao dublu Jović-Popović 5:7, dok su Petrović i Milanović osvojili supertajbrejk i meč sa 10:7.

U četvrtfinalu ništa lakši posao nisu imali protiv trećih nosilaca iz Rusije. Prvi set je izgubljen 3:6 i pripao je Chvets-Mishkin. Drugi set su naši teniseri osvojili sa 6:4, dok su treći set i ponovo supertajbrejk dominantno uzeli Petrović i Milanović sa 10:4.

Polufinale i treći meč za redom u tri seta protiv Belgijskog para. Naš dubl je dosta lagano uzeo prvi set sa 6:1. Drugi set su belgijanci Collignon-Onclin pobijedili uz jedan brejk sa 4:6, a u supertajbrejku su imali više sreće i snage za konačnih 5:10.

Sa ovim polufinalom, Petrović i Milanović su zaradili po dva ATP boda za dubl listu.