XS
SM
MD
LG

Deket: Spisak reprezentativaca nije zatvoren ni za koga

Zoran Deket daje izjavu novinarima

Nakon prve smjene kampa Fudbalskog saveza Republike Srpske u Prnjavoru na kojem se okupila pionirska reprezentacija sa dva godišta, poslije dječaka rođenih 2008. godine od danas su oni godinu dana mlađi.

 


Zoran Deket, koordinator reprezentativnih selekcija Republike Srpske je, nakon smjena igrača, zadovoljno istakao:
-Prije svega želim da izrazim zadovoljstvo što smo u relativno kratkom roku počeli sa reprezentativnim aktivnostima koje će sad imati kontinuitet. Takođe, želim da se zahvalim svim igračima koji su se odazvali pozivu selektora i smatram da svakom igraču treba da bude čast što je tu. Ono što hoću da naglasim jeste da ovo nije konačan spisak reprezentativaca, da ćemo konstantno pratiti razvoj igrača u svim klubovima Republike Srpske i uputiti poziv svakom igraču za koga procijenimo da u tom momentu zaslužuje poziv. 
Ova godina je posebna jer Fudbalski savez Republike Srpske slavi jubilej – 30. rođendan tako da će biti organizovan niz kampova omladinskih selekcija.
-Dakle, već na sljedećem okupljanju možda neko od danas prisutnih neće biti tu, a priliku će dobiti neko drugi. Znači, stav stručnog štaba i mene je da nikom mjesto nije zagarantovano i zato svima poručujem da vrijedno rade, trude se i da će našu reprezentaciju uvijek sačinjavati najbolji u tom momentu. Planiramo još nekoliko ovakvih kampova širom Republike Srpske da budu zastupljena sva područja i mjesta gdje postoji veliki entuzijazam – dodao je na kraju Zoran Deket.