XS
SM
MD
LG

Poznati polufinalisti Memorijala "4. avgust - Da se ne zaboravi"

Elbrus Jahorina

Elbrus Jahorina, E - Sport, Veterani Slavije i Pekara Zlatno zrno igraće u polufinalu ovogodišnjeg Memorijalnog turnira 4. avgust - Da se ne zaboravi.

U večerašnjoj prvoj četvrtfinalnoj utakmici Elbrus Jahorina je savladao D.O.O Plakalović Istočni Stari Grad sa 2:0 u jednoj tvrdoj ujtakmici. Elbrus je poveo pogotkom Saše Vučićevića u 27. minuti, a pobjedu je ovjerio Nikola Gojković u 32. minuti.

E- Sport je sa 5:2 bio uspješniji od Kompexa. I jedni i drugi su bili oslabljeni neigranjem nekoliko igrača, ali je to većeg traga ostavilo na Kompexu koji završava svoj turnir u četvrtfinalu. Briljirao je Nikola Popovac sa četiri gola, a jedan je dodao Igor Đorda. Za Kompex Radivoje Maunaga i Darko Avram pogađaju.

Najzanimljiviju utakmicu odigrali su Veterani Slavije i Bobo Graf. Odličan je ovo bio meč u kojem su glavnu riječ vodili golmani Nebojša Maslovarić i Nemanja Jokić, pa je u regularnom dijelu bilo 0:0. U penal lutriji Nebojša Maslovarić brani dva penala, Milanu Zelenoviću i Nemanju Jokiću, dok Jokić zaustavlja Milana Muminovića, pa Veterani Slavije sa ukupnih 4:3 odlaze u polufinale.

U posljednjem četvrtifnalu Pekara Zlatno zrno je lako sa 6:1 izašla na kraj sa 4. avgustom i opravdala ulogu favorita. Dragan Ikonić je postigao dva pogotka, a po gol su dali Slobodan Elez, Ljubiša Berjan, Milenko Ristivojević i Marko Ćeranić. Za 4. avgust jedini gol je dao Vladimir Šućur.

Sutra su na programu finalne utakmice i to od 21 sat Elbrus Jahorina - E-Sport, te od 22 sata Veterani Slavije i Pekara Zlatno zrno.