XS
SM
MD
LG

Jedinstvo uspešno na premijeri

Fudbaleri Jedinstva su u prvom kolu dočekali komšijsku ekipu Lokanja i upisali prve bodove u novoj sezoni.

Znatno pojačana dolaskom VIdakovića,Damjanovića i Alempića ekipa Jedinstva ulazi u novu sezonu sa visokim ciljevima. Ulogu favorita su opravdali i u odličnoj fudbalskoj predstavi pred oko 100 gledalaca gde su upisali prvu pobedu.

Utakmica je počela inicijativom gostiju iz Lokanja, ali ubrzo situacija na terenu se preokreće u korist domaćina kada svoj ovosezonski prvenac postiže Jovan Drašković i dovodi domaće u vodjstvo u 14. minutu.
U 25. minutu Nikol Stevanovic upućuje centaršut u petarac Jedinstva i smušenom reakcijom domaće odbrane ona završava u mreži za poravnanje rezultata.
Srdjan Damjanović nakon nekoliko kolosalnih prilika uspeva da se upiše u strelce u 36. minutu i na odmor pošalje ekipu domaćih sa minimalnom prednošću.
Drugo poluvreme počinje inicijativom domaćih što je rezultiralo golovima u 55. i 59. minutu. Prvo je za nekadasnji igrac Jedinstva Marinko Djuric autogolom povisio rezultat na 3-1, a zatim je siguran sa bele tačke bio Darko Rosić.
Rosić je u 75. minutu propustio sansu da ponovo sa bele tačke matira mladog Viktora Lazarevića ali se prečka isprečila na tom putu, te je retultat ostao nepromenjen.
Damjanovic u 81. minutu postiže svoj drugi pogodak i povecava na 5-1, a konačan rezultat postavlja Nikola Alempic autogolom u 85. minutu.

Jedinstvo u sledećem kolu gostuje ekipi Omladinca.