XS
SM
MD
LG

Sutra dvije utakmice četvrtfinala Kupa "dr Milan Jelić"

Dvije četvrtfinalne utakmice Kupa "dr Milan Jelić" igraće se sutra u terminu koji je kalendarom predviđen za četvrtfinale.

Tekstilac će ugostiti Zvijezdu 09, dok će Laktaši put Podrinja. Utakmica Stakorine i Krupe će se odigrati 16. novembra, a kako je poznato Slavija čeka svog rivala u četvrtfinalu. On će biti poznat nakon duela Sutjeske i Borca, a određeno je i da će se ta utakmica igrati 24. novembra u Foči. To praktično i znači da će se četvrtfinalni duel Slavije i pobjednika tog duela igrati na proljeće.

Obje utakmice sutrašnjeg programa igraju se od 13.30. Meč u Janji sudiće Nemanja Aleksić iz Banjaluke, sa pomoćnicima Mladenom Stuparom i Goranom Ilinčićem iz Prijedora, dok je četvrti sudija Aleksandar Jevtić iz Prijedora.

Milan Kukrika iz Trebinja predvodiće sudijsku četvorku u Derventi, sa pomoćnicima Nebojšom Čičom iz Prijedora i Milanom Dujakovićem iz Banjaluke, odnosno Dankom Butulijom iz Trebinja kao četvrtim sudijom.

Određene su i sudije za duel u Čajniču, a to će suditi četvorka iz Istočnog Sarajeva predvođena Nikolom Tešanovićem, a pomagaće mu Nemanja Vujadin i Strahinja Trifković. Četvrti sudija je Marko Domazet.