XS
SM
MD
LG

U subotu 17. juna u Palama "Dan bez telefona - Igre bez granica"

Кako piše na Fejzbuk stranici Ju Jitsu kluba "Jahorina" Pale ovim putem obavještavamo vas da će se dana 17.06.2023. godine pod pokroviteljstvom Opštine Pale i nosioca projekta Ju Jitsu kluba "Jahorina" Pale u saradnji sa FК "Romanija", Fakultetom fizičkog vaspitanja i sporta, Gorskom službom spasavanja "Jahorina", Speološko - ekološkim društvom "Orlovača", Crvenim krstom RS,  Republičkom upravom Civilne zaštite i MUP-om RS  po treći put biće organizovan Dan bez telefona - Igre bez granica.

Pored stvaranja sportskih rezultata Ju jitsu klub Jahorina bavi se i društveno korisnim radom, radom s djecom i radom u korist lokalne zajednice.


Sada već tradicionalni "DAN BEZ TELEFONA III", odrzaće se u subotu 17. juna sa početkom u 9,00 časova na stadionu FК Romanija, a okupiti će većinu institucija koje djeluju na području Grada Istočno Sarajevo i Opštine Pale. Svi mališani, djeca, tinejdžeri i članovi drugih klubova dobrodošli su na ovaj događaj. Cilj je da se svi bar taj jedan dan odmorimo od pametnih telefona, računara i drugih uređaja koji nam svakodnevno opterećuju život, te da se sa drugarima iz škole, kluba, komšiluka družimo i oprobamo u svim igrama i vježbama koje će biti pripremljene taj dan. Ovaj događaj je besplatan za sve učesnike a prijave se vrše isključivo na broj telefona  +378 65 482 017 koji se nalazi na plakatu.


Stadion FК "Romanija" Pale
Subota 17. juni 9,00

1.Štafetno trčanje
2.Vježbe ravnoteže kroz igru
3.Troskok i skok u dalj iz mjesta  
4.Vježbe snage za djecu
5.Bacanje kugle
6.Spuštanje niz uže
7.Opasnost od društvenih mreža i ekranizacija
8.Osnove prve pomoći
9.Opasnost u prirodi
10.Osnove Ju Jitsu
11.Sprintevi sa zadacima
12.Oružje ne štiti
13.Igre bez granica
14.Vuča užeta
15.Poligon spretnosti
16.Speleogija
17.Prednosti istezanja u sportu

Кontakt za prijave +378 65 482 017