XS
SM
MD
LG
16.06.2023 Administrator DC

Srbija večeras sa Jordanom

Fudbalska selekcija Srbije

Gostovanje najbolje reprezentacije Srbije u Beču izazvalo je veliko interesovanje među našom dijasporom, a selektor Dragan Stojković, Tadić i saigrači, trudili su se sve vreme boravka da izađu u susret brojnim navijačima i obožavaocima koji su u hotelu Meriot u Beču tražili trenutak kojim bi ovekovečili susret sa njima.

Neverovatno je bilo videti sa koliko strpljenja i razumevanja selektor Stojković potpisuje silne rekvizite ili se pak ljubazno odaziva na zahtev za samo jednu fotografiju, Tadić i saigrači takođe, pre i posle treninga koji su imali na stadionu Austrije, ali veliki deo vremena i ispred ili u holu hotela u Beču.

Pogled onih koji su dobili znak pažnje sve govori, oduševljenje veliko, zahvalnost, jer Srbija je sada u Beču i do nekog drugog vremena. A veliku pažnju ekspedicija Orlova privukla je i tokom šetnje u obližnjem parku pored hotela Meriot. Trenutak da se boravak u Beču ovekoveči i jednom zajedničkom fotografijom pored statue „kralja valcera“ Johana Štrausa, svetski poznatog kompozitora.

Dragan Stojković Piksi