XS
SM
MD
LG

Pobjednički pehar putuje u Drinić

Pobjednik 17.Mamorijalnog turnira u malom fudbalu „Milenko Ubiparip „Šumar“ i Dalibor Milekić „Dajo“ u Bjelajcu kod Mrkonjić Grada je ekipa Sportskog udruženaj Drinić.Oni su udramatičnoj finalnoj utakmici savladali ekipu Auto-otpad Duman Bjelajce 5:3.Nakon boljeg izvođenja penala, jer je meč u regularnom dijelu završen 3:3.

 U konkurenciji juniora prvo mjesto osvojila je ekpa Kafe bar Kvins labud, koja je u finalnoj utakmici pobjedila ekipa Micin sokak iz Bjelajca 5:4.I u ovom mečeu pobjednika su rješili penali, jer je rezultat u regularnom doijelu meča bio 1:1.

Na turniru je učestovalo trideset ekipa, u seniorskoj, juniorskoj i veteranskoj konkurenciji iz Mrkonjić Grada i šire regije. Dok su tri ekipe nastupile u revijalnom dijelu turnira.

Ljubitelji malog fudbala i ove godine na turniru u Bjelajcu mogli su da uživaju u borbenim, neizvjesnim, kvalitetnim..., a može se reći i u dramatčnim mečevima pogotovo u završnici turnira.

Turnir je memorijalnog karatkera, a posvećen je poginulim borcima Vojske Repeublike Srpske Milenku Ubiparipu „Šumaru“ i Daliboru Milekiću „Daji“, koji su aktivno igrali fudbal.