XS
SM
MD
LG

Obudovljanke se pripremaju za novu sezonu

Odbojkašice iz Obudovca se već dvadesetak dana pripremaju za novu sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske.

Ekipa je podmlađena u odnosu na prošlu sezonu, jer je nekoliko igračica zbog školovanja prešlo u druge klubove, pa će šansu dobiti perspektivne kadetkinje.
Kapiten i lider ekipe Anđela Tomašević će i ove sezone predvoditi ovu mladu ekipu, koja ima za cilj da obezbijedi siguran opstanak.

"Veoma sam zadovoljan dosadašnjim radom ekipe i već smo došli do faze kada počinjemo sa odigravanjem pripremnih utakmica. Prva liga Republike Srpske je i ove godine dosta kvalitetna i biće interesantno nadigravati se sa odbojkaškim centrima iz Banjaluke, Bijeljine, Pala, Trebinja.....Favoriti za osvajanje prvog mjesta su ekipe Jahorina i Boraca, ekipe koje su nam stigle iz Premijer lige, a i ostale ekipe će tražiti svoju šansu za gornji dio tabele. Veliku zahvalnost dugujemo Opštini Šamac, našem generalnom sponzoru i lokalnim privrednicima, koji klubu finansijski pomažu u funkcionisanju, kao i publici, na koju smo ponosni. U klubu trenira preko 120 djevojčica, a ponosni smo na šesnaesti međunarodni turnir u kategoriji pionirki koji klub i ove godine organizuje. Pionirska ekipa će i ove godine pokušati da, se plasira na završni turnir RS" izjavio je za naš portal trener "Zvijezdašica" iz Obudovca Milenko Perušinović.
 


Jahorina : Gradiška
Borac : Velež
Radnik : Bratunac
Libero : Maglić
ŽOK Leotar : Slavija
Crvena zvijezda : Drina
Tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Jahorina 0 0 0 0
2 Borac 0 0 0 0
3 Radnik 0 0 0 0
4 Libero 0 0 0 0
5 ŽOK Leotar 0 0 0 0
6 Crvena zvijezda 0 0 0 0
7 Drina 0 0 0 0
8 Slavija 0 0 0 0
9 Maglić 0 0 0 0
10 Bratunac 0 0 0 0
11 Velež 0 0 0 0
12 Gradiška 0 0 0 0