XS
SM
MD
LG

Sjajan nastup Borčevaca na Svetosavskom turniru

Ekipa FK Borac FOTO: FK Borac

Pitomci Borčeve omladinske škole položili su, sa svim peticama, novi fudbalski ispit. „Crveno-plavi“ mališani briljirali su na Svetosavaskom turniru u organizaciji Škole fudbale „Džaja“ koji je okupio više od 60 ekipa u nekoliko starosnih kategorija.

 

 

U omladinskoj školi FK Borac završila su četiri pehara za prvoplasiranu ekipu i brojna individualna priznanja.

Mladi fudbaleri koji stiču znanja u Platanovoj ulici još jednom su pokazali da su na dobrom putu, a posebno impresivan nastup bio je onaj generacije rođene 2014. godine i mlađih koja je do prvog mjesta stigla sa svih šest pobjede bez primljenog pogotka.

Nemanja Bubalo, Matej Despotović, Vuk Gajić, Andrej Stanivuković proglašeni su za najbolje igrače u svom uzrastu. Viktor Prole, Miloš Majkić i Stefan Vujinović bili su najbolji golmani, dok su listu strijelaca u svojim kategorijama predvodili Viktor Brković i Andrej Stanivuković.

-Turnir je bio odlično organizovan, a konkurencija je bila veoma jaka. Mi smo pokazali da smo kvalitetna ekipa i da se u našoj omladinskoj školi radi baš dobro. Uvijek je dobar osjećaj kada se osvoji pobjednički pehar i nadam se da će ih biti još puno u budućnosti. Na nama je da naporno treniramo kao i do sada, da slušamo trenere, i da na terenu pokažemo sve što znamo - rekao je Stefan Vujinović.

Odličan nastup Borčevih mališana obradovao je sve u Platonovoj ulici iz koje poručuje da je i ovaj turnir pokazao da omladinska škola FK Borac radi punom parom i da razvoj igrača ide u pravom smjeru.