XS
SM
MD
LG
08.11.2016 Jagoš Jagoš

Zajko Zeba: Sretan sam povratku na Grbavicu

Zajko Zeba najboljih igrača Premijer lige BiH u prošloj sezoni vrati se na Grbavicu gdje je zvanično predstavljen. Inače, do sada je Zeba odigrao 111 utakmica i postigao 35 golova.

-Drago mi je što sam se vratio kući po treći put. Mislim da ću ovdje ostati do kraja fudbalske karijere, mada mislim da mogu još dugo igrati. Zahvalio bih se Upravi kluba na čelu sa AldinomČenanom, koji je uz trenera najviše doprinio tome da danas budem ovdje. Velika je suprotnost od mog zadnjeg povratka u Željezničar. Tada smo imali rezultate, a sada nam to nedostaje, ali je klub organizovan na visokom nivou. Nekako su se stvari preokrenule po tom pitanju – rekao je Zajko Zeba, i dodao:

-Gledao sam posljednju utakmicu sa Slobodom. Mislim da ovaj tim ima dosta potencijala, ali kao da nešto 'škripi'. Trenutno ne mogu puno toga govoriti o atmosferi u svlačionici jer sam tek stigao, sljedeći put ću vjerovatno moći reći nešto više. Ovo je moj klub i moja kuća i ako ovdje neću dati svoj maksimum, ne znam gdje ću. Želim osvajati titule i usrećiti Željine navijače.