XS
SM
MD
LG

Partizan čeka AZ

Partizan je spreman za Ligu Evrope. Crno-beli pozivaju navijače na meč sa AZ Alkmarom u četvrtak. Poručuju - nema predaje!

Fudbalski klub Partizan pozvao je navijače na predstojeću utakmicu protiv AZ Alkmara, kojom će početi takmičenje u Ligi Evrope.
"Partizan se ne predaje! Parni valjak melje kada je najteže! Podrži svoj tim u borbi za Evropu! Za Partizan se ne navija, Partizan se voli!", piše na sajtu Partizana.
Partizan će u četvrtak u 21.05 dočekati holandski klub u prvom kolu Grupe L Lige Evrope, a Uefa je odredila Italijana Danijelea Orsata za glavnog arbitra. Pomoćnici Orsatu biće Lorenco Manjaneli i Rikardo Di Fjore, dok će dodatne sudije biti Paolo Valteri i Andrea Đervasoni. Za četvrtog sudiju određen je takođe Italijan Alesandro Đalatini, dok će posmatrač Uefe biti Laslo Vagner iz Mađarske. Ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaće hiljadu dinara, za bočne delove istočne i zapadne 1.800, a za centralne delove tih tribina 2.500. Pored Partizana i AZ-a, u grupi su još Atletik Bilbao i Augsburg. Crno-beli su u prodaju pustili i komplete ulaznica za sve tri utakmice na stadionu u Humskoj, koji se prodaju po ceni od dve hiljade dinara. Partizan će takmičenje u Ligi Evropa početi nakon poraza u "večitom" derbiju za vikend od Crvene zvezde sa 3:1 u srpskom prvenstvu.