XS
SM
MD
LG

Studenti prošli Ljubinje



U 5. kolu odbojkaške Prve lige "Srpske" paljanski Studenti igrali su u Ljubinju i u dvorani  "Borovik" u sjajnom meču u derbiju kola "pokorili" su domaćina.

Odbojkaši iz Pala u nadmetanju iskazuju, želju za pobjedom, izvanrednu borbenost i posle pet odigranih setova u maratonskom "taj breku 22:24, nadigralii su favorizovane Ljubinjce razultatom  2:3 po setovima  25:23, 18:25, 18:25, 25:14 i 22:24. i ostaju u igri za Premijer ligu.

Pobijednici u svom sastavu namaju loše karike. Igru odlično vodi i organizuje "tehničar" Bojan Tomić i razigrava svoje napadače: Srđana Furtulu, Đorđa Perišića, Ognjena Veselinovića i Bojana Čvora. Nisu bili zapostavljeni ni "srednjaci" Predrag Košarac, Marko Simović i Predrag Močević, a bez greške je bio i borbeni libero Bojan Aleksić. U igru je ulazio i Ratko Simić.

Kod poraženog prednjače iskusne snage: Milovam - Mima Vasiljević, Miljenko Dangubić, Ranko Pupić, Vlado Krulj i Đorđe Telebak ali ni to nije bilo dovoljno da se izbjegne poraz protiv nadahnutih Paljana.

U 6. kolu koje je na rasporedu 15 i 16. novembra  Paljani dočekuju odbojkaše iz Zvornika.

U ostalim utakmicama 5. kola postignuti su sledeći razultati:

Maglić - Gradiška  3:0 Registrovano službenim razultatom zbog neopravdanog izostanka odbojkaša Gradiške
Tempo - C. Zvijezda 1:3
Majevica - Drina 1:3




Parovi: 6.kolo /15/16.novembar

Student - Drina
Gradiška - Majevica
C. zvijezda - Maglić
Ljubinje - Tempo

[Слика]