XS
SM
MD
LG

Nedeljni horoskop od 09.04. do 15.04. 2018.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju sporta!


Tokom ove sedmice bićete aktivni. Više u komunikaciji a manje na sportskom terenu. Obraćajte pažnju na prisutne učesnike, sagovornike i koristite svoje postignute rezultate kao pokriće. Sport ćete u danima pred vama doživljavati više kao korisnu društvenu okolnost a manje kao dokazivanja sportskim rezultatima.

Kroz sportske projekte, sportsko usavršavanje i saradnju sa stranim licima horoskopske Rakove očekuje uspeh. Sportski timovi sastavljeni tokom ove sedmice imaće predispozicije ka polju inostranstva. Tokom ove sedmice rasporeditestartne pozicije po kategorijama važnosti. Bićete odgovorni i nećete dozvoljati da bilo ko koriguje vaše kriterijume ili sportski ritam.

Koncentrišite se na to kakve su vam mogućnosti za postizanje sportskih rezutata. Uspeha tokom ove sedmice možete imati kroz brzinu, brze poteze na sportskom terenu, u atletskim disciplinama naročito kroz trčanje kako na duže tako i na kraće staze. Horoskopski Blizanci u danima pred vama neizbežni su ciljani rezultati. Imajte cilj.

Uz pomoć izraženog talenta postižete jedinstvene rezultate u svom sportskom timu. Zahvaljujući brzini refleksa tokom ove sedmice postižete rezultate u brzim akcijama i iznenadnim napadima. Očekujte ulogu kapitena. Ovo je sedmica u kojoj možete imati sportsko unapređenje.

Posvetite se više sportskoj disciplini centralnih ekipnih aktivnosti i obraćajte pažnju na igrače koji dolaze sa vaše leve strane. Biće potrebno da držite pod kontrolom učesnike protivničkog tima i da ne dopustite da vas ponese trenutni rezultat koje može biti promenljiv. Čuvajte se verbalnih napada i sitnih povreda.
 

Horoskopske Device kako u znaku, tako i u podznaku u ulozi kapitena, sportskog trenera, menadžera ostvariće značajne uspehe tokom ove sedmice. Posvetite se sportu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju posebno u okviru privatnog kluba. Od sportskih ponuda u danima tokom ove sedmice možete očekivati dobar honorar.
 

Sportski ste veoma aktivni i ostvarujete u danima tokom sedmice što se od vas očekuje. Na neki način ovo mogu biti dani značajnih planiranja i iščekivanja. Možete očekivati značajnu promenu koja može značiti da ćete biti u mogućnosti da sebi obezbedite bolji sportski standard.
                                                                                         
O brzini kretanja na terenu obratite pažnju jer može doći do brzih umaranja. Tokom ove sedmice mogli bi ste u nekom od dana pauzirati jer vam određena dešavanja ne daju jasnu perspektivu a ni materijalnu sigurnost. Sve vezano za sportske discipline na i u vodi i u danima tokom ove sedmice sa dobrim rezultatima će biti.

Kroz ekipne sportske aktivnosti ne ograničavajte sebe i nastupajte samostalno. Bićete zapaženi i istaknuti rezultatima u sportu kojim se bavite. Tamo gde se bude tražila brzina biće to vaša startna pozicija. Izbegavajte situacije ispravljanja tuđih grešaka, sukobljavanja i čuvajte se sitnih povreda.

U danima pred vama postojaće mogućnost da vaše sportske vrednosti dobiju pozitivne reakcije što će zadovoljiti različite kriterijume budućih ekipnih saradnji. Nekim horoskopskim Jarčevima dani tokom sedmice doneće odluku i opredeljenje za bavljenje sportskim poslovima kao što su sportski trener, menadžer, sudija...

Tokom ove sedmice nećete biti previše aktivni. Više ćete biti na klupi a manje na sportskom terenu. Obraćajte pažnju na prisutne učesnike i koristite brzinu refleksa kao i do sada. Sport ćete u danima pred vama doživljavati više kao zabavno društvenu okolnost a manje kao dokazivanje sportskim rezultatima.


Važno je da reagujete u pravom trenutku. U danima tokom sedmice biće to dobra prilika da osvojite pažnju osoba koje do sada nisu izražavale veliko interesovanje za vaše sportske sposobnosti. Na nečije insistiranje više ćete se baviti timskim aktivnostima. Dani tokom sedmice kroz određene okolnosti usmeriće vas da postavite nove temelje svoje buduće sportske karijere.


Za astrološke konsultacije, mesečne astrološke analize, godišnje, poslovne, uporedne, natalne... posetite sajt Fortuna Horoskop

Uvek sa vama vaš astrolog Ivana Minović