XS
SM
MD
LG

Dresovi za fudbalerke

ROGATICA – Ženska ekipa koja već tri godine radi u okviru Fudbalskog kluba Mladost iz Rogatice ovih dana dobila je vrijedan poklon od Fudbalskog podsaveza Sarajevsko-romanijske regije. Riječ je o komplatu dresova koga je predsjednik Podsaveza Milorad Lale uručio predsjedniku Fudbalskog kluba Mladost Željku Ćuzulanu.

To je, rečeno je ovom prilikom, u neku ruku nagrada rogatičkim fudbalerkama za dosad postignute rezultate među kojima je i šampionsko mjesto u Prvoj fudbalskoj ligi Republike Srpske za žene, grupa istok, u prošlogodišnjem prvenstvu i za dlaku im je izmakao plasma u Premijer ligu BiH, ali i podstrek za budući rad.

U ime kluba, koga sačinjavaju muška i ženska ekipa i škola fudbala, na ovom lijepom poklonu zahvalio se predsjednik Željko Ćuzulan istakavši da im je dobro došao pred predstojeći početak prvenstva u sezoni 2018/2019, koje startuje 29. ovog mjeseca, i posebno kad je opšta nestašica finansijskih sredstava za takmičarske i ostale aktivnosti.

Ćuzulan je istakao i da ženski fudbal iz sezone u sezonu postaje sve popularniji i stiče ne samo nove mlade fudbalerke, nego i simpatizere od najmlađih do najstarijih ljubitelja fudbala u Rogatici.

Lale i Ćuzulan


Olimpik 1 : 10 Drina
Mladost : Centar
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Mladost 6 4 1 1 13
2 Drina 6 4 0 2 12
3 Sokolac 6 2 1 3 7
4 Olimpik 6 1 0 5 3
5 Centar 0 0 0 0 0