XS
SM
MD
LG

4 : 6
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Bubamara iŔarala Leotar

02.03.2018 Administrator DC

U četvrtfinalu Kupa BiH u futsalu KMF ā€žLeotarā€œ je pred svojim navijačima izgubio od lidera Prve lige Federacije BiH ā€“ grupa ā€žJugā€œ, MNK ā€žBubamaraā€œ iz Cazina 4:6 (2:2).

Gostima ni dalek put koji su proÅ”li da dođu na utakmicu nije smetao da prikažu dobru igru i da se predstave publici u Trebinju kao dobra ekipa.

Početak nije obećavao ovakav ishod utakmice jer su domaćini već u četvrtoj minuti vodili sa dva gola prednosti. Vico je sa dva pogotka u drugom i četvrtom minutu doveo svoju ekipu u vođstvo sa 2:0.

Gosti su imali svoje Å”anse, ali ih nisu iskoristili sve do 18. minuta kada Kadić postiže prvi pogodak za svoju ekipu i smanjuje vođstvo Leotara. Samo minut kasnije ProÅ”ić postiže za goste drugi pogodak i na odmor se otiÅ”lo sa rezultatom 2:2.

U drugom poluvremenu gosti su nastavili sa dobrom igrom. Nakon greÅ”ke odbrane domaćih, lopta dolazi do ProÅ”ića koji u 26. minutu sa Å”est metara dovodi svoju ekipu u vođstvo i ā€žmirisaloā€œ je na pravi preokret.

U 32. minutu nakon asistencije Čečura, iz kornera Vico postiže svoj treći pogodak i na semaforu je pisalo 3:3. To je bio tračak nade za Trebinjce, ali gosti iz Cazina se nisu predavali.

U 35. minutu gosti iz zicera ne postižu pogodak kada su bila dva igrača sama ispred Jovanovića, ali su iz kontre u 35. ponovo doÅ”li u vođstvo 3:4.

Nakon ovoga Čečur je imao veliku priliku, ali je nije iskoristio. Gosti iz kontre postižu svoj peti pogodak u 35. minutu za 3:5.

Domaćini idu na sve ili niÅ”ta i igraju bez golmana Å”to je urodilo plodom jer je autogolom Begića u 37. minutu rezultat smanjen na 4:5. Pola minuta prije kraja utakmice nakon loÅ”eg dodavanja domaćih igrača, gosti iz kontre preko Mizića postižu gol za konačnih 4:6.

Trebinjcima je ostalo prvenstvo i grčevita borba za opstanak, a u subotu u Trebinje dolazi FC ā€žStari gradā€œ iz Mostara.

KMF ā€žLeotarā€œ: Jovanović, Čečur, Vladisavljević, Cimirot, Vico, Å arenac, Bodiroga, Muratović, Milojević, Vukanović, Milenić, Tepavčević, Miladinović, Savić. Trener: Dragan Spaić.

MNK ā€žBubamaraā€œ: Karalić, Begić, ProÅ”ić, Delić, Mizić, Nuhanović, Kličić, Kadić, Ćatić. Trener: Å erif Rekić.

Ivor. Trebinje LiveĀ 

Leotar - Bubamara / FOTO: Trebinje Live

Futsal Futsal Kup BiH Leotar Bubamara
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača