XS
SM
MD
LG

Fulham London
05.03.2022 13:30
Blackburn Rovers Blackburn
2 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Fulam krupnim koracima ide ka eliti, Hadersfild se probio na drugo mjesto

05.03.2022 Đ. MaleÅ”ević

Foto: Fulham

Sinoć iĀ  danas odigrano je 36. kolo u ČempionÅ”ipu. Bilo je zanimljivo a Fulam nastavlja krupnim koracima ka eliti.

Fulam je dočekao ekipu Blekburna u jednom od derbija ovog kola. U meču gdje je bilo mnogo prilika sa obje strane, oba gola vieđna su u prvom poluvremena. Golove su postigli Neskens Kebano te Hari Vilson.

Hadersfild je nastavio sa sjajnom formom. ''Terijeri'' su savladali Piterboro na svom terenu sa 3-0. Prvi gol postigao je Sinani a potom je Lis postigao dva gola. Preston je nakon preokreta savladao Bormut. Lov je donio vodstvo gostima a Arčer i Ris donijeli su preokret Prestonu.

Midlzbro i Luton odigrali su bitan meč u borbi za plej of. Golom MekNera iz penala, Boro je poveo. Vatmor je povećao vodstvo svog tima. Kornik je vratio goste u igru ali nisu uspjeli doći do boda. Kvins Park izgubio je kući od Kardifa. Poveli su golom Greja ali su Dejvis i Klovil donijeli preokret ''Plavim Pticama''.

Derbi je nastavio put ka podvigu. Golovima Morisona savladali su Barnsli sa 2-0 i sad su na samo pet bodova od opstanka.

Fulam je prvi sa 73 boda dok je Hadersfild drugi sa 62 boda. Bormut ima bod manje na trećem mjestu a u plej of zoni su i Blekburn, Kvins Park te Midlzbro. Na dnu su Derbi sa 24, Barnsli sa 23 te Piterboro sa 21 bodom.

Međunarodni fudbal Međunarodni fudbal Engleska: Championship Fulham Blackburn Rovers
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača
SalanGalib je ocenio igrača