XS
SM
MD
LG

Zvijezda 09 Etno selo Stanišić
09.10.2022 12:00
3 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Važan trijumf Zvijezde 09

11.10.2022 Administrator DC

Zvijezda 09, juniori

Ilija Simić novi trener juniorske ekipe Zvijezde 09 debitovao je pobjedom. Zabilježena je veoma bitna pobjeda juniorske ekipe u Omladinskoj Premijer ligi BiH protiv ekipe "Budućnost" Banovići koja se isto bori za opstanak u Premijer ligi BiH. 

 

Nakon pobjede nad ekipom Budućnosti 3:0 Simić je rekao:

"Odigrali smo derbi začelja gdje su bodovi za opstanak potrebni i gostima i nama.  Što se tiče same utakmice uspjeli smo iskoristiti prilike za gol i postići tri pogotka. Kao što smo mi iskoristili svoje šanse tako protivnik nije ima sreće. Ovim putem čestitam ekipi Bidućnosti na fer i korektnoj igri, a mojim momcima čestitam na pobjedi i prikazanoj igri. Ako budemo ovako igrali u nastavku opstanak u Premijer ligi BiJ neće biti upitan" - rekao je Simić. 

Do kraja jesenjeg dijela ostale su četiri utakmice, a kako je Simić rekao ekipa će dati maksimum kako bi zabilježili što veći broj bodova. 

"Želim se zahvaliti kompletnom rukovodstvu kluba kao i menadžmentu na ukazanom povjerenju. Mogu da kažem da ću dati sve od sebe da ekipa priži maksimum, kako na treninzima tako i na terenu kako bi ispunili zacrtani cilj" - zaključio je Simić. 

 

Ilija Simić

 

Omladinske lige Omladinske lige Premijer omladinska iga BiH U-19 Zvijezda 09 Kozara
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača