XS
SM
MD
LG

Valencia Valencia
19.01.2023 20:45
Partizan NIS Beograd
89 : 81
1/4
27 : 18
2/4
22 : 19
3/4
: 21
4/4
20 : 23
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Valenisja iskoristila Partizanove greŔke

20.01.2023 rts.rs

Trener koÅ”arkaÅ”a Partizana Željko Obradović izjavio je da je Valensija zasluženo pobedila crno-bele u meču 20. kola Evrolige.

Valensija je na svom terenu savladala Partizan sa 89:81.

"Pre svega čestitke Valensiji na pobedi večeras, igrali su agresivno, bili su dobri u prvom poluvremenu, a mi smo se vraćali u drugom, imali smo dosta dobrih minuta, ali očigledno to nije bilo dovoljno", rekao je Obradović na konferenciji za novinare posle meča.

On je istakao da Partizan i Valensija zaslužuju da igraju u Evroligi.

"Verujem da obe ekipe zaslužuju da budu u Evroligi. Ceo svet zna Ŕta Valensija ima ovde, to je tim zaslužuje koji bude da bude u Evroligi kao i mi. Verujem u ovaj tim, imamo tradiciju i projekat koji predstavlja proces", dodao je trener Partizana.

Obradović je istakao da je Matijas Lesor važan igrač za Partizan. Lesor je večeraÅ”nji meč zavrÅ”io ranije zbog pet ličnih greÅ”aka.

"Ne mogu da dam miÅ”ljenje za dva faula, verujem da je na kraju presudilo prvo poluvreme, bili smo dosta spori, imali smo loÅ”e odluke u napadu. Ukoliko želiÅ” da pobediÅ” u Evroligi, ne možeÅ” da izgubiÅ” 15 lopti i da imaÅ” isti broj asistencija, pričamo o napadu, a Å”to se tiče odbrane, poslednjih pet napada smo dopustili dva Å”uta za tri poena i tri za dva plus jedan", zaključio je Obradović.

Partizan će u narednom kolu Evrolige, 27. januara gostovati ekipi Crvene zvezde.

Ā 

Međunarodna koÅ”arka Međunarodna koÅ”arka Euroleague Valencia Partizan NIS