XS
SM
MD
LG

Ipak je on četnik!!!

Vaterpolisti Crvene zvezde, koji su večeras trebali da igraju meč regionalne lige protiv Mornara, napadnuti su u centru Splita.

Četvorica vaterpolista Crvene zvezde sjedili su u kafiću  u centru Splita, kada ih je napala grupa još neidentifikovanih napadača.

Jedan vaterpolista spasao se skokom u more, dok su ostali pobjegli. Tek po dolasku policije izašao je iz vode, dok su se ostali vratili u hotel.

Mediji su prvobitno prenijeli da su mladići na sebi imali trenerke s obilježjima kluba, ali to je demantovao Viktor Jelenić, predsjednik Vaterpolo kluba Crvena zvezda. 

– Zvezdini vaterpolisti nisu bili u obilježjima kluba. Konobar je prepoznao grb ispod jakne, na kojoj nije bilo obilježja Crvene zvezde. Uslijedio je neprijatan razgovor s konobarom, poslije čega su igrači htjeli da pređu u drugi kafić – zakazo je Jelenić.

Jelenić je rekao da su u tim trenucima prišli navijači, koji su ih fizički napali, a da su golmana Kralja od težih povreda spasili dobronamjerni građani Splita.

Vaterpolisti Crvene zvezde još nisu krenuli za Beograd, iako su mnogi mediji obavijestili da se oni nalaze na putu za Srbiju.

– Igrači još nisu krenuli za Beograd, čeka se golman Kralj koji daje izjavu policiji – rekao je direktor Zvezde Igor Milojević.

Na video-snimku koji prikazuje našeg vaterpolistu koji je skočio u more, između ostalog čuje se i komentar gospođe koja kaže: ‚‚Ipak je on četnik!“