XS
SM
MD
LG

Stigla četiri pojačanja, čekaju se još dva

MEĐAŠI: U FK Kolektivu su odlučili da angažuju određena  pojačanja kako bi se nadoknadio odlazak Nikole Motike, Vedrana Bode i Marka Tororovića, u Novo doba iz Čardačina.Ranije su došli mladi igrači: Dejan Ljubojević (iz Mladosti - V.Obarska) i Vojin Tešanović (iz Jedinstva - Brodac). U Kolektiv su došli Igor i Mišo Milošević, provjereni igrači koji su igrali u nekoliko semberskih klubova, a boravili su i u nekim inozemnim klubovima. Dejan Vuković je stigao iz Sloge junajted, a Bojan Pačavra  je ranije igrao u Proleteru iz Dvorova.

"Pored ovih, očekujemo dolazak još dva iskusna i provjerena igrača. Za nas je, svakako, veliko pojačanje što su klubu ostali vjerni kapiten Goran Janjić i univerzalac Žarko Simić iako su imali mnogobrojne ponude", kaže potpredsjednik kluba Dragan Njegić.
"U nedjelju startujemo sa pripremama. Imaćemo dovoljno vremena da  uigramo novi sastav. Odigraćemo i nekoliko pripremnih utakmica. Želimo da budemo dostojan rival svim ekipama, a posebno Novom dobu iz Čardačina i Janji 2009, ekipama koje žele titulu. Ovaj sastav Kolektiva može da se bori za plasman među 3 najbolje ekipe",  kaže trener Goran Jandrić.