XS
SM
MD
LG

Mile, Mile, nisu svi ćutolozi...

Jučerašnja sednica Izvršnog odbora Fudbalksog saveza Bosne i Hercegovine nije bila burna i sa nekim važnim odlukama, a obilježilo ju izlaganje Mileta Kovačevića, predsednika Fudbalskog saveza Republike Srpske.

On je ''držao predavanje'' članovima Izvršnog odbora FS BiH koji dolaze iz Federalnog fuddbalksog saveza Bosne i Hecegovine. Pričao mi je Mile kako kod njih mnogo šta ne valja i kako oni ne drže konce u rukama, kao što ončini  u Fudbalskom savezu Republike Srpske. 

Nakon izlaganje Kovačevića javio se predsednik FS FBiH Irfan Durić i kratkim izlaganjem stavio do znanja Kovačeviću da on nema ni potrebe ni prava  da se petlja u stanje unutar FS FBiH.

-  Mom prijatelju i bratu Miletu Kovačeviću mogu samo da kažem da nam ne drži predavanje i da ne pametuje, zaključio je Durić.

Očito da se Mile Kovačević  malo zaigrao, pa pomislio da će u Izvršnom odboru FS BiH svi ćutati,.kao što mu  ćute svi u FS RS,a on se ponašao kao da je ta fudbalska organizacija njegovo privatno vlasništvo...Do kada???