XS
SM
MD
LG

Pevci ili Kopljanici? (video)

Fudbaleri Totenhema i Ajaksa igraju od 21.00 prvi meč polufinala Lige šampiona. Meč iz Londona možete pratiti putem lajv-bloga na našem portalu.

Sastavi timova za večerašnji meč

U prvom polufinalu Lige šampiona za sezonu 2018/19 sastaju se dva najveća iznenađenja i dve lepe fudbalske bajke, od kojih će jedna nakon ovog dvomeča imati bolan kraj.

"Pevci" iz severnog Londona su među četiri najbolja tima došli pod vođstvom sjajnog Murisija Poketina a preko favorizovanog Mančester sitija, kojeg su izbacili na pravilo gola u gostima, nakon što su posle 1:0 odigrali 4:3 u Mančesteru, u blago rečeno spektakularnom meču četvrtfinala.

Ipak Dele Ali, Eriksen, Moura i ekipa, iako oslabljeni neigranjem Kejna i Sona, ne žele da se na tome zaustave. Međutim, rival im je senzacija iz Amsterdama, tim Ajaksa.

"Kopljanici" su kampanju u elitnom takmičenju počeli još u kvalifikacijama, zatim odlično odigrali u grupi a potom izbacili gigante i favorite - Real Madrid i Juventus, i to izborivši oba puta plasman dalje na gostovanju.

Ko će nastaviti da sanja?

Tim koji na terenu sjajno predvodi maestralni srpski fudbaler Dušan Tadić, igra prelep fudbal, nadigrava se i pleni, a takva igra na gol više donela im je uspeh koji niko nije mogao sa predvidi.

Čiji će san duže potrajati?

Od 15.minute Ajaks vodi sa 0:1.

 

 

Strelac je bio Van De Bek