XS
SM
MD
LG

Sokolovi odletjeli u finale

Ozrenski sokolovi

 

Fudbaleri Ozrenskih sokolova na svom terenu savladali su ekipu Borac iz Bosanskih Lužana rezultatom 2:0 i tako su se plasirali u finale Kupa GFS Doboj.

U drugom meču Sloga iz Doboja bila je bolja od Tekstilca iz Dervente rezultatom 2:0. Dobojlije će se za plasman u finale gdje ih već čekaju pomenuti Ozrenski sokolovi igrati protiv Naših krila iz Kostajnice.

Već u trećem minutu domaći su imali priliku da dođu u vođstvo kada im je dosuđen jedanaesterac. Najstrožu kaznu izveo je Marko Stanković, ali njegov udarac odlazi visoko preko gola. Ono što nije uradio tada učinio je u 36. minutu kada je na asistenciju Borisa Jaćimovića sjajno reagovao i pospremio loptu u mrežu za 1:0. U 50. minutu gosti su ostali sa igračem manje kada je drugi žuti karton bog nesportskog ponašanja tj. prigovora sudiji zaradio Siniša Mihajlović i morao je u svlačionicu. Tako da su gosti preostali dio susreta igrali sa dva igrača manje na terenu.  Konačan rezultat 2:0 postavio je Boris Jaćimović golom u 62. minutu za veliku radost domaćih navijača.

Ozrenski sokolovi – Borac (L) 2:0 (1:0) 

BOLJANIĆ – Strijelci: 1:0 Stanković u 36, 2:0 Jaćimović u 62.minutu. Stadion: Ozrenski sokolovi. Gledalaca: 70. Sudija: Milan Bukejlović (Doboj). Pomoćnici: Dejan Danilović i Nedeljko Jevtić (oba iz Doboja). Žuti kartoni: M.Lazarević, Jaćimović, G.Vasić (Ozrenski sokolovi), Simić, Ćorić, Miljić, Mihajlović, Milanković (Borac). Crveni kartoni: Siniša Mihajlović u pola 50. i Oliver Dragišić u 82.minutu (oba iz Borca).

OZRENSKI SOKOLOVI: Gavrić, G.Vasić, Stanković, Antonić, Jaćimović, S.Lazarević, Đukić, M.Lazarević, Ristić, Mijatović, Mišić. Igrao je još: Martić. 

BORAC (BL): Mitrić, Savić, Mihajlović, Simić, Ćorić, Miljić, Milanković, Kulaga, Žarić, Malešević, Makivić. Igrao je još: Dragišić.Igrač utakmice: Boris Jaćimović (Ozrenski sokolovi).