XS
SM
MD
LG

Darko Vojvodić pun emocija i zahvalnosti

Darko Vojvodić danas u Banjaluci

Nakon definitivnog, sporazumnog, razlaza sa Fudbalskim klubom Borac s kojim je osvojio šampionsku titulu u Republici Srpskoj Darko Vojvodić je odgledao utakmicu protiv Rudar Prijedora (2:0) i vidno emotivan napustio Banjaluku.

-Emotivno sam prazan, došao sam u Banjaluku s ubjeđenjem da ću ostati mjesec dana, a ostao sam godinu ipo, upoznao nove prijatelje za cijeli život, korektnost, ali i podmetanja… To je život. Čekam da se sve slegne – počeo je priču Darko Vojvodić sada već bivši šef stručnog štaba crveno-plavih.
Kaže da je ostvario sve što je želio, ali… 

-Hvala svima koji su bili uz mene, ljudima u klubu, predsjedniku Vici Zeljkoviću, igračima, saradnicima Marku Maksimoviću i Damiru Memiševiću, novinarima koji su bili jako korektni i podržavali me, posebno navijačima, a najviše onima okupljenima oko grupe “SOS Starčevica”. Iza mene je lijep period u Borcu i Banjaluci. Trenerski život je takav da su koferi uvijek spakovani, a ponavljam da sam u Banjaluku došao s garderobom za mjesec dana. Idemo dalje, život teče, biće još izazova. Ne mogu više ni da pričam…

Noć se spuštala nad Banjalukom, a Vojvodić hitao ka Istočnom Sarajevu. Ponuda već ima jer je Darko Vojvodić na cijeni… Pogotovo sa jasnim fudbalskim tragom u Borcu i Banjaluci.


Borac 2 : 0 Rudar Prijedor
Podrinje 3 : 3 Kozara
Sloga 5 : 1 Željezničar Sport team
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Borac 32 25 5 2 80
2 Sloga 32 18 6 8 60
3 Željezničar Sport team 32 16 3 13 51
4 Rudar Prijedor 32 13 8 11 47
5 Kozara 32 12 9 11 45
6 Podrinje 32 9 6 17 33