XS
SM
MD
LG

Kruševljane stigao umor

Predrag Pešić - foto: lična arhiva

Bod osvojen u meču protiv Sinđelića, za Trajal je veliki kao kuća, mada po razvoju situacije na terenu, ostaje žal za celim plenom. Gledali smo dva različita poluvremena. Dok su u prvom delu meča "gumari’’ imali više od igre, u nastavku, kako je igra odmicala uloge na terenu su se menjale.

- U prvom poluvremenu  imali smo potpunu kontrolu i stvorili nekoliko prilika. Visok ritam smo zadržali još jedno izvesno vreme, ali vremenom smo delovali umorno i kao da to nije bila ista ekipa sa početka meča - kaže trener Predrag Pešić i dodaje da su se potrošili igrajući non-stop poslednje dve nedelje. Za 14 dana Trajal je odigrao četiri utakmice sa kvalitetnim protivnicima. Pored duela sa Kragujevčanima, ukrstili su koplja sa Metalcem, Sinđelićem i tom broju treba dodati utakmicu šesnaestine finala Kupa protiv Radnika.

U odnosu na ostale prvoligaše Trajal će pauzirati sutra, zbog utakmice reprezentacije Srbije i Paragvaja na stadionu "Mladosti" u Kruševcu.  Imaće "gumari" dovoljno vremena da se spreme za duel sa Žarkovčanima. Odložena utakmica sa Zlatiborom će se odigrati 23. oktobra.  – Gledajući učinak ekipe trenera Ognjena Koromana, radi se o korektnom sastavu, koji se nalazi u našem nivou, i nezahvalno je prognozirati rezultat. Imali su nekoliko povređenih prvotimaca i nije nam poznato da li će biti u konkurenciji za tim  – oprezan je trener Pešić i nada se da je kriza rezultata iza njih.