XS
SM
MD
LG

Kozara o prvoj polovini sezone

ŽOK Kozara, Gradiška

Na svojoj fejsbuk stranici oglasila se ŽOK Kozara. Analizirali su sezonu za njima i evo šta su napisali:

Pozdrav svim našim navijačima i pratiocima,
Kako se nismo dugo oglašavali, red je da napravimo jedan mali rezime polusezone koja je iza nas...
U sezonu 2019 - 2020 ulazimo u dosta podmlađenom sastavu, većinom sa  igračicama 2004. godište, sa tri "iskusnije" igračice 2001 - 2002. godište Na kraju prošle sezone 2018 - 2019, generaciju 2000. godište  uspješno smo ispratili u nove sportske i naučne pobjede i istima želimo puno uspjeha u nastavku školovanja i bavljenju sportom..

Raduje nas činjenica da je generacija 1999 - 2000  postavila nove standarde u našem klubu i napravila jedan od najvećih uspjeha u istoriji kluba...
Naravno, ne zaustavljamo se na tome, nego nastavljamo dalje u nove i još veće uspjehe...

Početak nove sezone otvorili smo gostujućom pobjedom protiv ekipe OK Laktaši rezultatom 3:2...
Drugo i treće kolo nove sezone igrali smo protiv ekipa ŽOK Gradiške u gostima, odnosno  Novoj Topoli i protiv ekipe OK Panter iz Doboja, na domaćem terenu u sali Osnovne škole Mladen Stojanović u Vrbaškoj, gdje smo zabilježili dva uzastopna poraza. 
Poslije dva uzastopna poraza naša ekipa pronalazi snagu u drugarstvu, sportskom duhu i sjedinjuje dvanaest idividualnih igrača u jednog igrača pod imenom "EKIPA"..
Upravo iz navedenog razloga sledeća dva kola protiv dosta iskusnijih ekipa OK Derventa iz Dervente i OK Smeč DN iz Brčkog bilježimo dvije uzastopne pobjede i odlazimo u gornji dio tabele Druge lige grupa 2 ...
Ovim pobjedama ostajemo u igri za prvo mjesto u grupi i plasman na završni turnir, kao i borbi za prvaka Druge lige...
Drugi dio sezone počinje u februaru 2020. godine  a pred nama je period dobrih treninga, napornog rada, a sve sa ciljem ostvarenja što boljeg plasmana na kraju sezone..


Gradiška : Derventa
Panter : Smeč DN
Kozara : Laktaši
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Panter 5 5 0 12
2 Gradiška 5 3 2 10
3 Kozara 5 3 2 9
4 Derventa 5 3 2 7
5 Smeč DN 5 1 4 6
6 Laktaši 5 0 5 1