XS
SM
MD
LG

Slavija ovog vikenda na Final fouru Jadranske lige

Džiu džicu klub Slavija ovog vikenda putuje u Maribor gdje će učestvovati na Evropskom kupu u džiu džicuu.

Boje džiu džicu kluba Slavija braniće 12 takmičara, i to Golijan Dejan, Matić Lazar, Bujak Davor, Bojanić Luka, Damjanović Danijel, Škrba Pavle, Gotovac Pavle, Jovanović Aleksandar, Blažić Dean, Radošević Tamara, Ždrale Anđela i Damjanović Ljubica.  Zbog privatnih obaveza i povrede našem timu nedostajaće Dragaš Ognjen i Elek Mia.

Ekipu će kao trener predvoditi Blažić Danijel, uz podršku Nedeljka Matića.

- Ove godine nastupamo sa našim najkvalitetnijim i najboljim takmičarima, iza kojih je godina dana kvalitetnog rada i od kojih očekujemo odlične borbe i najsjajnije medalje, rekao nam je Danijel Blažić, trener Slavije.

Pored Evropskog kupa, u Mariboru će se održati i Final Four Jadranske ju-jitsu lige. Na vrhu tabele bez ijednog poraza nalazi se tim iz Istočnog Sarajeva koji će se za ulazak u finale boriti protiv četvrtoplasirane ekipe "NiF" iz Aleksinca (Srbija). Drugi polufinalni par čine ekipe ADK Maribor (Slovenija) i Fenix Podgorica (Crna Gora).

Na ovom izuzetno jakom takmičenju učestvovaće 450 takmičara iz 15 država regiona i Evrope koji će se boriti na 5 borilišta.