XS
SM
MD
LG

Branislav Tomić: Uvek igramo takmičarski

Tomić - foto: Anđelko Belić

Fudbaleri Inđije su na zajedničkom radu u poslednjih desetak dana posle duge pauze zbog virusa i vanrednog stanja u Srbiji. Svi prvotimci su u toj pauzi radili samostalno, a o svemu tome nam jwe dao i svoj komentar Branislav Tomić.

Stvarno sam srećan i ispunjen jer smo se vratili obavezama prema klubu i treninzima. Nedostajalo je to dosta. Radili smo kod kuće, ali to nikada nemože da zameni ono što mi radimo na treninzima. Bili smo mesec i po dana van terena. Bilo je teško, nama je ovo život na koji smo navikli. Hvala Bogu da je sve prošlo i nadam se da se nešto ovako više neće vraćati. Što se tiče nas svi smo jako spremni došli. Pridržavali smo se svega što su nam rekli iz stručnog štaba. Drugog dana imali smo već testiranje. Videlo se da smo se svi pridržavali uputstava. Nadam se da ćemo ova četiri kola i u kupu odigrati onako baš kako treba i da ćemo onako vezati nove uspehe“.

Uželeli ste se lopte. Već u subotu igrate trening utakmicu protiv Mačve.

Mi svako prijateljsku utakmicu gledamo da odigramo najbolje što možemo. I uvekidemo na dobar rezultat. Mi se spremamo za dobre rezultate i nemamo razloga da prijateljsku utakmicu gledamo kao samo prijateljsku. Naravno da je bitno da mi tu utakmicu istrčimo kako treba, ali nama primarno je uvek rezultat. Mi nemamo dilemu uvek igramo takmičarski, tako smo naučeni“.