XS
SM
MD
LG

Cela Srpska Petra slavi

DOBOJ - Petar Jelić, Modričanin i ljudina za primer, izabran je za predsednika PFS Doboj i, sve su prilike, jedan je od vodećih ljudi fudbalske Srpske. Odmah nakon ukazanog poverenja, čestitali su mu Ognjen Valjić, generalni sekretar FSRS, pa Mario Đuran ispred Vlade RS, te Denis Šulić , potpredsednik Narodne skupštine RS. Jeliću su poruke najlepših želja uputili i predstavnici najviših institucija RS, te predstavnici Srpske u zajedničkim organima. Ruku pobednika stisnuo je i Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

"U poslednjih godinu i po dana Doboju se dogadjaju lepe stvari. Doboj je sa okolinom postao veliko gradilište i interesantan deo naše svakodnevice. Doboj će, uz podršku Republike Srpske i naših predstavnika u zajedničkim organima, biti onakav kakvog smo nekada crtali u mašti. Sloga je ponovo prvoligaš, a ambasador fudbala Doboja i čitave regije biće Petar Jelić, ali i Miroslav Kršić. Cenio sam pokojnog Milana Jelića. Kažu da je genetika nauka budućnosti. Doboj i sve opštine naše regije na velikom su dobitku", rekao je Boris Jerinić, prvi čovek Doboja.

Petar Jelić zahvalio se Jeriniću za podršku.

"Pratim sve sto radi za dobro Doboja i Dobojlija. I sportom možemo doprineti potpunom razvoju, afirmaciji ovih prostora. Zajedno ćemo tragati za najboljim rešenjima", najavio je Jelić.

Mladi ljudi, a već uspešni...

 

 


Sledeća vest
Slavija nad ambisom