XS
SM
MD
LG

'Zlatni i srebrni prijatelj kluba' - Gatačka Mladost je ponovo u modi

Članske karte prijatelja FK "Mladost"

Fudbalski klub "Mladost" Gacko pokrenuo je jednu pozitivnu priču od ove sezone 2020/21. Naime, u prodaji su klupske kartice "Zlatni i srebrni prijatelj kluba", pa se svako ko voli klub i na taj način može uključiti u potpuno ozdravljenje kluba, ali i pomoći simboličnim ciframa od 20 i 50 KM. 

Gatačka čaršija uveliko ponovo priča o klubu koji ove godine slavi pola vijeka svoga postojanja, pa smo svjedoci da je fudbal u ovoj opštini ponovo u modi.

Već nakon prvog dana, otišlo je na desetine primjeraka. Tako nešto se očekuju i u narednim danima jer mnogo je ljudi koji su odrasli u ovom klubu, danas uspešno i van Gacka na raznim poljima. 

Po ugledu na velike klubove iz zemlje i regiona, gatački "fudbalski ponos" upravo od ovih malih stvari, pokazuje da zapravo ima u budućnosti velike i zdrave namjere.

Zaista je prava šteta što će vrlo izvjesno iz  razloga prevencije od širenja COVID - a 19, tribine biti zaključane prvo kolo, jer se već sa akcentom na domaćim igračima, najvažnija fudbalska stvar na svijetu vratila u svaku gatačku ulicu. 

I svi oni žele, a znaju da to ne može preko noći, da Mladost ponovo bude velika, bar približno onoj sa početka ovog vijeka. 

Prvi pravi test biće na domaćem terenu u okviru 1. kola Druge lige grupa "Istok" kada Gačani dočekuju Proleter iz Dvorova 8/9 avgusta, do tada će još odigrati jednu ili dvije kontrolne utakmice.