XS
SM
MD
LG

Dejan Nikolić traži od ekipe disciplinu u igri, sa dosta trčanja

"Rudari" su u silnom naletu i u tri poslednja meča imaju maksimalan učinak. Poslednje gostovanje protiv preporođenih Dobanovčana bilo je najzahtevnije i utoliko im je minimalna pobeda draža.

- Znali smo da nas očekuje teška i neizvesna utakmica protiv čvrstog i kvalitetnog protivnika. Osvojili su dosta bodova i primili samo jedan gol na poslednja tri meča. U jednoj nervoznoj igri, punoj kartona, poveli smo na vreme i disciplinovanom igrom i kontrama držali domaćina podalje od našeg gola - prepričava nam utiske sa derbija protiv Budućnoisti trener Dejan Nikolić.

Novi bodovi i treća pozicija na tabeli nisu uljuljkali Lazarevčane, jer im u goste dolazi najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva, povratnik u društvo prvoligaša GFK Jagodina. Trener Nikolić dobro poznaje narednog protivnika  jer je svojevremeno proveo dve godine na klupi Jagodinaca.

- Napravili su dobar tim, bez poraza su. Imaju mlade i disciplinovane igrače, koji dosta trče i igraju otvoreno, bez kalkulacija. Pogotovu su neugodan rival na strani i očekuje nas dosta teška i zahtevna utakmica. Ukoliko ponovimo prethodne igre, sa dosta trčanja i discipline u igri, damo a ne primimo gol, možemo se nadati povoljniom ishodu - optimista je Nikolić.