XS
SM
MD
LG

Održana manifestacija "Dan otvorenih vrata Džudo kluba Lunako"

Najmlađi džudo klub u Istočnom Sarajevu, Džudo klub "Lunako" održao je prethodnog vikenda manifestaciju "Dan otvorenih vrata" na Tvrdimićima.

U prirodnom ambijentu gdje je nedavno otvoren sportski teren sa vještačkom travom Džudo klub "Lunako" je želio da približi džudo najmlađima, ali i njihovim roditeljima, te su i na kraju zadovoljni urađenim.

-  Ovo je prva ovakva manifestacija na ovoj regiji u zadnjih dvadeset godina. Pokušali smo približiti džudo djeci i roditeljima i da što više omladine privučemo u sport. Prije svega, želja nam je zdrav život za naše najmlađe. Ovo je prva ovakva manifestacija, a nadam se da će dalje ovo postati tradicija i da ćemo se iz godine u godine okupljati. Dugujem posebnu zahvalnost načelniku Opštine Istočno Novo Sarajevo, Ljubiši Ćosiću, ali i direktoru Vodovoda i kanalizacije, Jovanu Katiću, za iskazanu podršku. Također, tu su i svi ostali sponzori koji su nam pomogli u održavanju ove manifestacije i njima se svakako zahvaljujem, rekao nam je osnivač Džudo kluba "Lunako" Miodrag Kovačević.