XS
SM
MD
LG

Dušan Kljajić: Imao sam osećaj da je njih bilo više na terenu

Dušan Kljajić - foto: lična arhiva

Sremskomitrovčane su bukvalno delile sekunde od mogućnosti da jednom od favorita otkinu bod. Više od pozraza boli ih odnos ljudi u crnom i zamerke su upućene na račun sudije Lazara Tripkovića.

- Utakmica je produžena četiri minuta, a primili smo gol u 98. minutu. To je bruka, imao sam osećaj sve vrememe da je njih bilo više na terenu. Šta da vam kažem ako je za samo 20 minuta naša cela odbrana požutela, toliko o sudijskom kriterijumu, da ne pominjem crveni karton i dva jedanaesterca. Na kraju je utakmicu prelomila brojčana prednost protivnika.  Ne volim da se žalim, za prosutim se ne plače i ne kuka. Zatvaramo ovu stranicu i okrećemo se narednom protivniku Trajalu - rezignirano konstatuje trener Dušan Kljajić, i čestita momcima na hrabroj i muškoj igri.

Naš sagovornik smatra da još sve nije izgubljeno i da su timovi iz sredine udaljeni za pet bodova i to je lako dostižno. Pogotovu, kaže on, što je u opticaju veliki broj bodova. Kad se povela reč o Kruševljanima, Kljajić dobro poznaje ekipu kolege Gorana Lazarevića, sa kojim je vojevao još dok je sedeo na klupi Budućnosti. Ekipa, veli, koja u sastavu ima jednog Pavlovića, Gašića i još par iskusnih igrača nije za potcenjivanje.

Osim suspendovanog Ilića, Kljajić neće moći da računa na Sadika zbog parnih kartona, napadača Ivanovića koji je 3-4 ndeljke van stroja. Kapiten Janković nije igrao zbog problema sa leđima ali će biti u kombinaciji za sastav tima.