XS
SM
MD
LG

Nemanja Majdov najbolji sportista Beograda, njegov otac najbolji trener

Džudista Crvene zvezde, Nemanja Majdov, proglašen je za najboljeg sportistu Beograda u izboru Sportskog saveza Beograda. Njegov otac, Ljubiša, dobio je priznanje za najboljeg trenera.

Zbog epidemiološke situacije, dodjelu godišnjih priznanja Sportski savez Beograda održao je u svojim prostorijama u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su propisane od strane nadležnih državnih organa.

Najupečatljiviji utisak u ovoj godini ostavili su Nemanja Majdov (džudo, olimpijski sport), Andrea Arsović (streljaštvo, olimpijski sport), Andrea Stojadinov (džudo, olimpijski sport) i Željko Ćirković (košarka u kolicima, sport osoba sa invaliditetom), koji su po izboru SSAB najbolji sportisti Beograda u ovoj godini.

Sportskom savezu Grocke dodeljena je plaketa za najbolji teritorijalni savez, Rvački savez Beograda proglašen je za najbolji gradski granski savez, a Sportsko društvo Radnički za najbolju sportski organizaciju u 2020. godini. Nagrada za životno djelo pripala je Danetu Korici, sportski stručnjak godine je Ljubiša Majdov, a sportski funkcioner Ivan Đorđević. Šefu deska Srpskog telegrafa Draženu Ostojiću pripalo je priznanje za najboljeg sportskog novinara godine.